Ava Karabatić: Bolja sam od pola estrade! Ali, imam jedan problem...

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić: Bolja sam od pola estrade! Ali, imam jedan problem...

Pevačica i rijaliti zvezda Ava Karabatić za sebe tvrdi da peva bolje od pola hrvatske estrade, ali nikako ne može da zapamti stihove pesme koju treba da otpeva, pa tako ni one iz svoje pesme "Tajna veza" koju izvodi sa MC Ninnom.

Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, bivša učesnica rijalitija Veliki Brat Ava Karabatić, rekla je direktno šta misli o hrvatskoj estradi i kako sebe vidi na istoj.

"Nikako ne mogu da se setim stihova koje treba da otpevam. Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da imam lep glas, jer kada vidim ko sve peva, shvatim da sam jako talentovana i da sam bolja od pola hrvatske estrade", samouvereno je rekla Ava novinaru hrvatskog "RTL"-a.

Autor: B.B.

Foto: Ilustracija Facebook/Ava Karabatic

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ava Karabatić: Bolja sam nego pola naše estrade

Izvor: Story, 09.Avg.2014

Pevačica je za hrvatske medije izjavila da smatra da je veoma talentovana..Ava Karabatić, foto: screenshot

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.