Atraktivna voditeljka pokazala kako provodi vreme u izolaciji, fanovi oduševljeni: ŽELIM SA TOBOM U KARANTIN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivna voditeljka pokazala kako provodi vreme u izolaciji, fanovi oduševljeni: "ŽELIM SA TOBOM U KARANTIN!" (VIDEO)

Mami uzdahe!

Maria Sol Perez (26), atraktivna argenstinska voditeljka, trenutno je u karantinu u svom domu, a vreme provodi sunčajući se i vežbajući u pokušaju da zadrži sjajnu figuru po kojoj je poznata.

Maria je na Instagramu (gde je prati više od pet miliona ljudi) objavila i nekoliko snimaka svog treninga koje radi pod budnim okom svog dečka Gvida Tomasa Mazonija, inače profesionalnog trenera.

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on Mar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 21, 2020 at 5:19pm PDT

Njeni treninzi nisu nimalo laki, ali rezultat je sjajan.

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on Mar 20, 2020 at 8:48am PDT

Maria važi za jedno od najzgodnijih TV lica u rodnoj Argentini, ali i celoj Latonskoj Americi. Poznatija je kao voditeljka vremenske prognoze, zbog čega su je mnogi poredili sa Džanet Garsijom, voditeljkom iz Meksika koja je privukla veliku pažnju svetskih medija, upravo zahvaljujući svom savršenom izgledu.

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez) on Feb 21, 2020 at 9:53am PST

Ni Maria, kao ni Džanet, ne stidi se da pokaže svoje telo, posebno ne na Instagramu, mada često i pred kamere izlazi u kombinacijama koje su možda i previše atraktivne za posao - duboki dekoltei, prekratke suknje ili preuske pantalone u kojima se ocrtava svaki deo njenog tela, posebno pozadina.

Publika joj to, čini se, ne zamera. Čak, pored njenih fotografija uglavnom stoji niz komplimenata na račun njenog izgleda, a poslednjih dana i komentari poput: "Želim sa tobom u karantin!".

U nastavku pogledajte još fotografija atraktivne Marie Sol Perez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.