Asminu POZLILO nakon što je Sita iznela skandalozne tvrdnje: Obrukao se za sva vremena, pa se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

Asminu POZLILO nakon što je Sita iznela skandalozne tvrdnje: Obrukao se za sva vremena, pa se oglasio

Rešio da progovori i otkrije detalje.

Asmin Durdžić tvrdi da se Aneli i Sita Ahmić ne podnose, ali da su se sad udružile samo zbog novca. On se oglasio nakon poslednjeg skandala u vezi s njegovim po**-snimkom, koji je, prema najnovijim saznanjima, nastao u sobi jednog poznatog prestoničkog hotela.

Njegova bivša svastika izjavila je da je on u tom hotelu imao se**i s muškarcem, što je Asmina veoma uznemirilo, pa mu je pozlilo.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam dobro, pozlilo mi je posle svega. Kako da bude budem dobro kad sam čuo ovakve gluposti - da sam bio s muškarcem. Taj snimak je nastao pre dve godine, nisam ga dao medijima. Nakon toga Sita je odmah dala izjavu, a to mi budi sumnju da ga je ona možda i poturila u medije i dala novinarima. To ću tek da ispitam.

Asmin je otkrio da li se plaši tužbe svoje bivše svastike Site Ahmić koju je najavila.

- Ona nema cvonjka u džepu, koga ona da tuži. Neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložiću snimak na sudu, pa ćemo videti sve. Sita zna da nije u pravu. Nema para za advokata, njene priče su šuplje. Ona je švorc.

On je nastavio da tvrdi da su Sita i Aneli u lošim odnosima.

- Sita i Aneli nisu pričale do ulaska u "Elitu". Bile su na krv i nož. Jedna drugu su ogovarale, pljuvale i smišljale smicalice. One nemaju sestrinski odnos, samo se svađaju, a sad se odjednom slažu zbog para. Novac ih je spojio. Aneli je rekla da ulazi u "Elitu", pa su se pomirile jer je Siti obećala deo novca od učešća. To su dve mafijašice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Republika/G. Doljančević/Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.