Asmin završio U BOLNICI - Zadobio STRAVIČNU povredu na glavi: Nastao HAOS na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:23

Asmin završio U BOLNICI - Zadobio STRAVIČNU povredu na glavi: Nastao HAOS na društvenim mrežama

Snimak kruži internetom, a svi su prestravljeni.

Asmin Durdžić nedavno je postao glavna tema u medijima nakon što je u javnost pušten njegov eksplicitni snimak.

Sada je nakon tog skandala, na društvenoj mreži Instagram objavljena Durdžićeva fotografija krvave glave, što je uznemirilo javnost.

Za sada je nepoznat razlog kako je Asmin zadobio ovu povredu, ali sa snimka se jasno može videti da je bivši muž Aneli Ahmić završio u bolnici. Cela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strana lica mu je povređena i u krvi, što je izazvalo jezu mnogih pratioca.

Sita i Asmin se ovih dana nalaze u centru skandala zbog p*rno snimka koji je dospeo u javnost. Durdžić je više puta istakao da je na snimku sa njim Sita, dok je ona to više puta demantovala, što je uradila i večeras. Sita je ponovila da misli da je na snimku sa Asminom muška.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.