Asmin za Janjuša pripremio POSEBNU ČESTITKU - Ni ne sluti da mu stiže SPECIJALNA poruka od najvećeg protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:47

Asmin za Janjuša pripremio POSEBNU ČESTITKU - Ni ne sluti da mu stiže SPECIJALNA poruka od najvećeg protivnika

On ga je uporedio sa životinjama.

Nakon što je bivši partner Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, sa kojim aktuelna učesnica "Elite" ima ćerku, izneo u javnost trvdnje da je njenom sadašnjem dečku Marku Janjuševiću Janjušu otkupio dug koji je imao napolju, te da će sada novac morati da vrati njemu i to duplo veću sumu, mnogi su ovo protumačili kao otvorenu objavu rata.

Asmin je sada udario na Janjuša tako što ga je javno prozvao na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu.

Ahmićka i sama neretko pominje svog bivšeg, kog obično optužuje za navodne laži i obmane, dok on napolju tvrdi upravo suprotno.

Međutim, u svemu tome, Alibaba je smislio krajnje originalan način da Jašku čestita praznik ljubavi u kojoj pred kamerama uživa upravo sa majkom njegovog deteta.

Naime, on je prvo objavio fotografiju nilskog konja koji se baškari u mutnoj vodi, te u opisu napisao da se tako bivši košarkaš sprema za Dan zaljubljenih i uredno ga tagovao.

- Evo ga, Smraduš se sprema za Valentinovo - napisao je Durdžić rugajući se i s Janjuševim nadimkom.

Ubrzo zatim u njegovom storiju osvanula je i slika zabrinutog majmuna, koju je Asmin repostovao uz sledeći tekst:

- Ono kad razmišlja Jaško šta radi Alibaba!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.