Asmin stavio tačku na svoj odnos sa Stanijom - ova slika je promenila sve, doneo novu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 22:01

Asmin stavio tačku na svoj odnos sa Stanijom - ova slika je promenila sve, doneo novu odluku

Iako su mnogi navijali za njihovu ljubav, ova fotografija je srušila nade.

Asmin Durdžić, koji je nedavno završio svoj brak sa Aneli Ahmić i uplovio u vezu sa Stanijom Dobrojević, već drugo je tema otkako je Aneli o njemu iznela šok detalje u "Eliti". Nakon ljubavnog brodoloma, Asmin je primećen u jednom klubu u Lincu, okružen atraktivnim crnkama.

Izgleda da nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Asmin počeo da uživa u svetlima noćnih klubova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zbog žena koje su oko njega mnogi veruju da je sa Stanijom konačno stavljena tačka.

Izgleda da je Asmin očigledno odlučio da brzo krene dalje i prestane da se bori za ljubav atraktivne starlete, koje je trenutno u Americi. Njegova brza tranzicija iz ljubavnog brodoloma u svet zabave izazvala je mnogo pažnje, zbog čega na društvenim mrežama svi pretpostavljaju i komentarišu da je okončao vezu sa Stanijom.

Dok jedni osuđuju Asminovo ponašanje kao nepoštovanje prema svojoj bivšoj ženi i porodici, drugi navijaju da nastavi da iznosi sv e detalje, pa ako treba i da se pojavi u Eliti kako bi dokazao svoju stranu priče.

Nakon što je njegov fan profil objavio ovaj snima iz jednog kluba u Lincu, mnoge zanima kako na sve to reaguje Stanija Doborojević i da li će konačno izneti javno neke detalje o njihovom odnosu. Pored Stanije, publiku zanima i da li će ova informacija doći do imanja u Šimanovcima i da li će poremetiti Aneli ako sazna da joj je bivši opet slobodan.

Srbija danas/Republika/Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.