Asmin pustio da PROCURI Stanijina fotografija: Ono što je napisao, DIREKTNO UDARA na Ahmićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 16:37

Asmin pustio da PROCURI Stanijina fotografija: Ono što je napisao, DIREKTNO UDARA na Ahmićeve

Ovakav potez sa njegove strane se i očekivao.

Bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, okačio je sliku devojke Stanije Dobrojević na društvene mreže, pa je napisao da je ona jedina devojka u njegovom srcu. Asmin sve namerno radi kako bi provocirao Situ Ahmić, sestru pomenute bivše partnerke, koja je trenutno u Eliti, pa ne zna šta se napolju dešava.

- Jedina u mom srcu je Stanija - napisao je Asmin ispod fotografije koju je pustio da procuri po prvi put u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost, pa je namerno istakao koliko mu starleta znači, ne bi li potkačio sestre Ahmić.

Durdžić svaku priliku koristi da provocira sestre Ahmić, pa je otišao toliko daleko da je tvrdio da je devojka koju je snimao tokom seksualno odnosa upravo sestra njegove bivše devojke Aneli Ahmić, Sita Ahmić.

Sve to, ona je vrlo brzo demantovala, pa je objasnila da će Asmin Durdžić da snosi posledice zbog svega što je učinio, kao i da je odavno počela da se smeje kad vidi šta plasira u javnosti.

- Što se Asmina tiče, kao što vidite, ja o celoj situaciji pričam sa osmehom na licu. Pre svega zato što znam šta je istina. Devojka sa klipa, ko zna ko je to... Ja sigurno nisam! Ne znam zašto je imao hrabrosti da uradi ovako nešto, ali svakako da će da odgovara ako zatreba. Nemam nameru bilo kome da se pravdam - rekla je Sita, pa je dodala:

- Ne mogu da verujem da se neki ljudi toliko podgrevaju na sve što taj čovek priča. On laže čim zine, tako da ja mogu opet kažem, samo da se nasmejem na sve - rekla je sita.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.