Asmin došao po Noru - Sita pokuša da ga spreči da uzme Anelinu ćerku: Haos u Sarajevu nakon susreta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 19:21

Asmin došao po Noru - Sita pokuša da ga spreči da uzme Anelinu ćerku: Haos u Sarajevu nakon susreta

Nakon što je došao u Sarajevo, ovo se desilo.
Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke rijaliti šou-programa "Elita" Aneli Ahmić, obavestio je javnost o navodnim pretnjama koje je dobio od supruga njene sestre Site Ahmić.
Kako je ispričao na Instagramu, Sitin suprug želi da ga "raskomada u Sarajevu", kao i da će sve to snimiti.
- Sinoć je Sitin muž rekao da mi j... mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada i da pobedem oca, da i njega raskomada i da će snimiti to sve. Okej - napisao je Asmin na svom storiju.
Asmin je stigao u Sarajevo, odakle se oglasio, pa obelodanio prepiske sa Sitinim suprugom, Nikicom, koji se, sudeći po prepiskama i dokazima, nije pojavio, već izbegao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) ASMIN STIGAO U SARAJEVO Došao da se obračuna sa Sitinim bivšim mužem, pa tražio da VIDI ĆERKICU Noru

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Rat Asmina Durdžića sa čitavom porodicom Ahmić ne prestaje, a sada je on izneo nove detalje sukoba sa sestrom svoje bivše žene Aneli Ahmić- Sitom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.