Asmin SVE PRATI Miljana iznela šok detalje Durdžiću - otkrila zbog čega je BESAN na Janjuša

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 09:45

"Asmin SVE PRATI" Miljana iznela šok detalje Durdžiću - otkrila zbog čega je BESAN na Janjuša

Ovo su detalji razgovora.

Sinoć u toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević je dao reč Miljani Kulić.

Ona je ovom prilikom otkrila sve o razgovoru s Asminom Durdžićem.

- Moj tata nije hteo da da njemu moj broj, mi smo stupili u kontakt tako što je pozvao Zolu i uključili smo se na video poziv. On meni kaže evo ga moj prijatelj, i meni Zola kaže da se izviniš mom prijatelju što sam ga vređala, ja kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je ovaj čovek, ne znam ga, on meni kaže Miljana ja sam Alibaaba. Ja kažem što bih se ja njemu izvinjavala, vređala sam te jer sam samohrana majka i da ja tebe i još dve osobe u isti stav stavljam. On meni kaže Miljanice nije baš tako, ja vas volim, Zola mi kaže izvini se mom prijatelju. Posle toga zove mog oca, on zove moju majku i kaže ko zove. Ja ga pozovem i kažem mu, šta god ti priča i obećava Zola, ja niti bilo koga branim niti me ineterresuje. Ti si za mene to, to i to. Videla sam da je patološki lažov, ne znam da li je pošao ili došao. Zvao me iz automobila snima mi. Ona je moja Nora ja hoću da je viđam, ja ne mogu ovo, ja ono - počela je Miljana.

- Ja sam mu rekla kako mu devojka dozvoljava da komentarišeš i gledaš non stop svoju bivšu devojku, ali morate da se perete do kraja. On kaže moja Stanija nije ovakva, onakva, ona je zlatna, mi idemo ovamo, tamo. Ja mu kažem ti si za mene go*no najveće, Aneli da li folira u odnosu sa Janjušem, to je moje mišljenje, a mišljenje o tebi i majčinstvu ne mogu da promenim. Moja zadnja rečenica je bila ostavio si prvo dete, nemam o čemu da pričam sa tobom i onda on poziva moju majku, mog oca, šalje neke slike kakva je Aneli pre bila, pa kaže on hoće Noru da viđa - rekla je Miljana.

- Šta ti je rekao za Janjuša? - upitao je Milan.

- Kaže da je nije 40 dana prošlo on je već metnuo, on ne žali nikoga, on je kockar, pitaj ga zašto je doneo sliku moje Nore, ja sam hteo ženu normalnu, ona ode tri dana na after sa drugaricama, kaže za Janjuša ne znam šta se taj zamišlja, 40 dana nije mogao da ispoštuje. Kaže što nije doneo sliku svoje Krune, nema šta on sliku moje ćerkice da donosi, neka zove svoju ćerku, kao mnogo se iscimao poslao je 300 eura. Ja ga pitam koliko si ti poslao - rekla je Miljana.

- Šta da kažem, vidiš da prati kad je Janjuš metnuo, kada se ljubimo, kada mi donosi sliku, on sve prati - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.