Izvor: Svet, 11.Okt.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apokalipsa je počela: Zbog visokih temperatura u budućnosti Beograd ostaje bez ljudi do 2054.

Apokalipsa je počela: ukoliko se ostvare prognoze istraživačkog tima Univerziteta sa Havaja već 2054. u Beogradu neće moći da se odvija normalan život zbog astronomski visokih temperatura koje će potpuno izmeniti klimu našeg podneblja. Efekat staklene bašte uzrokuju štetni gasovi u atmosferi pre svega ugljen dioksid. Oni će podići srednju godišnju temperaturu u Beogradu krajem [...]

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

U Podgorici neće biti života 2048. godine?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2013

PODGORICA - U Podgorici 2048. godine neće moći da se odvija normalan život, zbog ekstremno visoke temperature koja će potpuno izmijeniti klimu ovog podneblja, prognoze su istraživačkog tima Univerziteta sa Havaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.