Aplauzi za Miroslava Ilića, zvižduci za Ivana

Izvor: Poznati.info, 11.Dec.2012, 04:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplauzi za Miroslava Ilića, zvižduci za Ivana

 

Kada je počeo da recituje stihove „Rastanka se našeg sećam“, prisutni su počeli da viču:

„Uaaa“. Ipak, čim je Ilić zakoračio na scenu i počeo da peva tu istu pesmu, zvižduke su zamenili aplauzi.

Po završetku prve pesme, Ilić se obratio publici:

- Krenuo ja jutros nešto poslom i sretne me komšija i kaže mi: „Jesi li se spremio za koncert“, a ja mu kažem da sam se za to spremao već 40 godina. Hvala za >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ovih prvih 40 godina. Od sad pa na dalje nek nas čuje ceo svet – rekao je on, praćen gromoglasnim aplauzom.

Ređali su se hitovi „Šumadijo“, „Rado, Radmila“, „Tebi“ i drugi. Publika je od početka do kraja koncerta bila na nogama i pevala, a posebno ih je oduševilo gostovanje Dejana Petrovića i njegovog trubačkog orkestra. Zbog velikog interesovanja, Miroslav će slušaocima njegove muzike posvetiti još tri koncerta.

Koncert pevačke legende ispratila je njegova porodica, među kojima ćerka Marija i zet Dragan Šutanovac. U pesmama su uživali i prijatelji i kolege Saša Matić, Boki Milošević, Vera Matović, Viki Miljković, Dejan Tomašević, Gordan Kičić…

 

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.