Anoreksično ili idealno? Dejana Živković pokazala seksi stomačić i otkrila tajnu vitkosti (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anoreksično ili idealno? Dejana Živković pokazala seksi stomačić i otkrila tajnu vitkosti (foto)

Iako problema sa viškom kilograma nije imala nikada, manekenka Dejana Živkovićpovremeno se opusti i zaboravi na zdrav život, te sebi priušti i poneki slatkiš. Redovni treninzi zbog toga postali Dejanina su svakodnevica, a ona je za Pulsonline ispričala i kako je za kratko vreme svoju liniju dovela do savršenstva.

“Nedavno sam počela da idem na surfset, taj način treninga je skoro došao kod nas. U Americi je veoma popularan već neko vreme. Svim devojkama koje žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svoju liniju da dovedu u red toplo preporučujem da probaju surfset. Naravno, zdrava ishrana sa što manje ugljenih hidrata i alkohola je obavezna, i toga se ja pridržavam. Otuda ovakvi rezultati”, kazala nam je Dejana.

Sve moze treningom

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.