Anitina majka Angelina UHVAĆENA U LAŽI, isplivali DOKAZI o odnosu sa Matorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 09:40

Anitina majka Angelina UHVAĆENA U LAŽI, isplivali DOKAZI o odnosu sa Matorom

U laži su kratke noge.

Turbulentan odnos između aktuelnih učesnica rijaliti programa "Elite", Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, po svemu sudeći, ne jenjava i primirja nema ni na vidiku. Svađe ni sukobi ne prestaju.

Sve je počelo kada je Matora saznala za Anitine prepiske sa TikTokerkom, Mateom Car, a sukob je eskalirao, nakon što je u Elitu ušao i Anđelo Ranković, na kog je Anita odmah bacila oko. Konstantne varnice dodatno prave problem jer Anitina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka Angelina u spoljnom svetu vodi rat u ćerkino ime.

Veliku prašinu je podigla informacija da Matoru Anitina rodbina nikada nije prihvatila, a Angelina te navode samo produbljuje. Međutim, Angelina verovatno nije računala na to da postoje dokazi koji joj ne idu u prilog. Naime, ona je potvrdila da Jovana nije prisustvovala slavi njenih roditelja pošto su oni izuzetno protiv njene veze sa Anitom. Na veliku žalost njene majke, isplivale su fotografije koje dokazuju suprotno.

- Na slavu je trebala da ode, moji su slavili 26. jula. Tad imamo baš dosta gostiju i tad je bila priča "Pozvana sam na slavu kod babe i dede", međutim moji nisu hteli ni da čuju, zato što je to ovde bolesno i rekli su da ne dolazi u obzir, tako da nije ni došla - rekla je Anitina majka svojevremeno na društvenoj mreži Tiktok.

Na snimku se doduše jasno vidi da je Matora zapravo prisustvovala slavi, a vidi se i kako je prisna sa nekadašnjom "taštom".

Detaljnije pogledajte snimak, pa prosudite sami:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.