Anita zamolila drvo da joj ispuni samo jednu želju - otkrila šta joj je plan nakon što su je uništili

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 17:52

Anita zamolila drvo da joj ispuni samo jednu želju - otkrila šta joj je plan nakon što su je uništili

Anita slomljena nakon svega što su joj uradili.

Dravo Mudrosti je pozvalo Anitu Stanojlović da razgovara sa njom. Ona mu je otkrila zbog čega se dopisivala sa Mateom Car, progovorila o osećanjima prema Matoroj, pa poručila pesmu za nju.

- Zdravo Anita, kako si? - upitalo je Drvo.

- Nikako, osećam se užasno. Kao da sam nekog ubila, izdala sam najveću ljubav koju sam imala. Ne vidim izlaz iz ove situacij i ovog stanja - rekla je Anita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Uvek ima izlaz iz situacije - reklo je Drvo.

- U dubini duše imam nadu da će mi oprostiti, ali kako dani prolaze jasnije mi je da sam izgubila. Kad sam je izgubila shvatila sam koliko sam je volela i koliko me volela - rekla je Anita.

- Baš mislim da će mi oprostiti i da ćemo posle svih ovih suza i pakla, ispuniti planove koje smo planirali - rekla je Anita.

- Kockala sam se sa svojom srećom i osobom koju imam pored sebe, mislim da sam najgora osoba. Glava mi je prazna, sto misli mi prolazi- rekla je Anita.

- Šta misliš da je Jovanu najviše povredlo? - upitalo je Drvo.

- Na dan venčanja kada sam trebala biti samo sa njom na naš najsrećniji da ja sam pomislila na nekog drugog - rekla je Anita.

- Zbog čega si to uradila? - upitalo je Drvo.

- Bilo mi je zanimljivo da pričam, ponela me situaxija, dobila sam neku priliku da se dopisujem sa tom devojkom, otišlo je skorz na pogrešnu stranu. Kada sam shvatila gde je otišlo, ali nisam htela Jovanu da prevarim - rekla je Anita.

- Kako ćeš se ponašati? - upitalo je Drvo.

- Ako imam mala bar jedan posto nade, ako mi ona da, ja ću se jako potruditi da je vratim, ako se uverim da nema ničega, odutaću - rekla je Anita.

- Da li bi mogli da mi ispunite jednu pesmu da mi pustite od Aleksandre Mladenović 'Poseban' - rekla je Anita.

- Ovog puta ću ti ispuniti želju. Zapamti jedno: retko ćeš se pokajati zbog onoga što prećutiš, a veoma često zbog onoga što kažeš - reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.