Anita se obratila Matorinim roditeljima - uputila im strašne reči, isplivalo ono što se krilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 01:52

Anita se obratila Matorinim roditeljima - uputila im strašne reči, isplivalo ono što se krilo

Vrlo važna poruka.

Novinar Darko Tanasijević je razgovora sa Anitom Stanojlović, nakon reklamne pauze u emisiji ''Pitanja novinara.''

- Kako reaguješ na to da je vaša priča trajala tri meseca? - upitao je Darko.

- Naša priča nije trajala tri meseca. Ona je mene pitala da li joj se ne javljam u nekom momentu jer se plašim da ne iznese nešto, jer sam se udala za Matoru, što jr bila istina. Ja sam njoj rekla da se ne plašim, ali sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećala strah. Ona se meni klela da neće ništa objaviti, zaklela se u majku da ništa neće objaviti. Ne dao joj Bog samo da se pojavi ovde, neće joj dobro od mene biti - kazala je Anita.

- Kako to da si plakala i snimala lajv tokom čitavog venčanja? Što je bilo važno da se ona javi? - upitao je Darko.

- I da se javila i da se nije javila, naš odnos bi ostao isti. Matea je jedan Matorin fan, jer je koristila neke reči kao ona, mene je htela da joj preotme - kazala je Anita.

- Šta bi Matei poručila sad? - upitao je Darko.

- Da se zapita kako se Matora sad oseća nakon svega i da prestane da radi koje radi. Ona je svog cilj ostvarila ovim sad - kazala je Anita.

- Rekla si da nisi u obavezi sa pomažeš svojoj mami i braći, ali da ne želiš da ne pomogneš uopšte - kazao je Darko.

Ona je ta koja očekuje od mene da plaćam račune, kao da živim tu. Ona je stalno plakala da nema para, nakon što sam izašla iz ''Zadruge'', tražila mi je pare. Mislim da moja braća mogu već da rade bar malo, kako bi obezbedili i nju, i sebe - rekla je Anita.

- Priča se o tome da li je tvoja majka istinski podržala tvoj odnos sa Matorom? Da li je to zbog višeg cilja, ili je nešto drugo? - upitao je Darko.

- Kad sam izašla odavde, moja majka je lako prihvatila to da sam sa ženom. Odmah je prihvatila, a to mi je bilo čudno. Plašila sam se kako će ona reagovati, ali nije pravila problem. Stalno je sa Matorom pričala, razgovarala, snimale su lajv zajedno, bilo je sve stabilno. Šta ona radi, ja ne znam. Pisala je Matoroj za sam zlo - kazala je Anita.

- Kako se osećaš kad majka kaže da si zlo? - upitao je Darko.

- Rekla je da će svedočiti na sudu protiv mene da mi se dete oduzme. Šta da kažem posle toga? - upitao je Darko.

- Njima ništa ne znači da im se ja sad izvinjava. Njena maqjka je mene uhvatila za ruku, prihvatila me je, a ja sam uradila šta sma uradila. Šta da im kažem? Izvinite - kazala je Anita.

Detaljnije u video-klipu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.