Anita saznala da se Matora zaljublla do ušiju i da je našla drugu: Njena reakcija iznenadila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 08:47

Anita saznala da se Matora zaljublla do ušiju i da je našla drugu: Njena reakcija iznenadila sve

Raspali brak u "Eliti" počinje da poprima nove razmere.

Emisija "Gledanje snimaka" je i izazvala dosta pažnje posebno kada je Ivana Šopić najavila da će se gledati snimak kako će se gledati video snimak na kome se vidi kako Jovanu Tomić Matoru obliva znoj kada gleda Jovanu Cvijanović.

Jovana je bila ponosna što neko gleda u njene grudi te se pohvalila kako su one prirodne. Ipak svi su čekali da vdie koja je reakcija Anite Stanojlović.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znam da Jovana voli grudi kod devojaka, sada je slobodna, može da gleda i da komentariše. Čula sam ja već da komentariše, ne dotiče me, treba da nastavi dalje kao što sam i ja - rekla je Anita..

Podsetimo, Anita je ozvaničila svoju vezu sa Anđelom Rankovićem.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Srbija danas/Pink/prneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.