Anita pred ČITAVOM NACIJOM pokazala da je FOLIRANT - Ovo je uradila Matoroj, a sada ista SUDBINA čeka Anđela

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 08:37

Anita pred ČITAVOM NACIJOM pokazala da je FOLIRANT - Ovo je uradila Matoroj, a sada ista SUDBINA čeka Anđela

Ponaša se prema Anđelu, isto kao što je prema Matoroj.

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju "Elita", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno.

Njih dvoje su stalo pod budnim okom velikog broja pratilaca rijalitija, pa na društvenim mrežama non stop izlaze dokazi i klipovi u kojima njihovi antifanovi pokušavaju da pokažu kako ta veza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije idealna i da mnogo stvari rade kako bi bili jedna od glavnih priča u rijalitiju.

Sad se pojavio i najšokantniji dokaz o njihovom odnosu, u koji je umešana i njena još uvek zakonita supruga Jovana Tomić Matora.

Naime, nego je primetio da Anita stalno ljubi Anđelove šake i ruke, a jedan profil se dobro setio da je isto radila i u odnosu sa Matorom i da joj je jako često ljubila taj deo tela, kako bi iskazala svoju ljubav prema njoj.

Verovatno Anđelu ne bi bilo svejedno kad bi video da nije toliko poseban u Anitinim očima i da zapravo njemu pokazuje ljubav na isti način kao što je to radila i Matoroj.

Iako njihovi fanovi rade sve što je u njihovoj moći da odbrane ovaj ljubavni odnos i svima dokažu kako su se izmešu Anite i Anđela rodila iskrena osećanja, ipak pored velike podrške, tu je i mnogo negativnih komentara i ljudi koji smatraju da su oni jedni opd najvećih foliranata koji su se ikad pojavili u rijaliti programu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.