Anita kao RAZJARENA ZVER divlja i preti da će DEMOLIRATI FRIZERSKI SALON - Stanojlovićevu niko nije mogao da zaustavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:12

Anita kao RAZJARENA ZVER divlja i preti da će DEMOLIRATI FRIZERSKI SALON - Stanojlovićevu niko nije mogao da zaustavi

Kap koja je prelila čašu bio je Žanin ulazak "na kvarno" kako bi završila sve svoje ženske potrebe u salonu lepote.

Učesnica Elite Anita Stanojlović se totalno razbesnela na frizerku zbog toga što dopušta ulaženje preko reda, pa najavaila da će izlomiti ceo salon.

 Takođe ju je iznerviralo Žanino perfidno laganje kako bi ušla prva u salon.

- Odabrani ne rade nokte tako da sam ja prva, čekam ovde od pet, prva sam stigla - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Anita.

- Rade i odabrani isto, imamo spisak napravljen, tako da idemo po redu - rekla je Žana.

- Ma daj ne zaje*avajte, ne budem li ušla sledeća, je*aću im svima sve, idem na četiri nedelje, pukao mi je nokat. Ovde sedi i ćuti kao pi*ka i ovde da mi se neko izdrkava, treba da radi svoj posao i da ćuti - rekla je Anita.

Zamisli ti klo*arku jednu malu raspalu, ušla je i ćuti kao go*no, rekla samo se fenira, a ustvari sad radi i nokte - rekla je Anita za Žanu.

- Napraviću haos, ako treba da se lomi ovde, polomiću sve, od pet sati čekam ovde, ne može niko ovde da mi mafija i da ulazi perfidno preko reda - rekla je Anita.

Podsetimo, Anita je na udaru javnosti i fanova Elite zbog svog bahatog ponašanja i ophođenja prema Matoroj, sa kojom je i dalje u braku, kao i činjenice da ju je prevarila sa Anđelom Rankovićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.