Anita i Anđelo NAPUŠTAJU Elitu - Veliki šef poslao DIREKTNO saopštenje: Došlo je vreme za ODLAZAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 14:14

Anita i Anđelo NAPUŠTAJU "Elitu" - Veliki šef poslao DIREKTNO saopštenje: Došlo je vreme za ODLAZAK

Sačekala ih je lepa vest.

Kako su na Ljubavnoj Elitoviziji odneli glavnu pobedu, odnosno pobedu od strane SMS glasova, Anita Stanojlović Anđelo Ranković su dobili priliku da se osame i borave na Rajskom ostrvu, o čemu sanjaju mnogi parovi.

Pismo Velikog šefa je upravo stiglo u Belu kuću, a on ih je obavestio da je vreme da spakuju stvari i upute se ka ostrvu.

- Draga Elito, vreme je da Anđelo i Anita krenu na Rajsko ostrvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Anita i Anđelo nisu mogli da dođu sebi od sreće, pa su momentalno otišli u spavaću sobu i krenuli sa pakovanjem neophodnih stvari.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANITA I ANĐELO NAPUSTILI "BELU KUĆU" Veliki šef poslao pismo, oni skaču od sreće

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Pobednici "Elitovizije" Anđelo Ranković i Anita Stanojlović napustili su "Belu kuću" i otišli na Rajsko ostrvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.