Anita će joj roditelje u grob OTERATI EVO šta se dešava u Matorinom domu, težak period za porodicu Tomić

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 15:41

"Anita će joj roditelje u grob OTERATI" EVO šta se dešava u Matorinom domu, težak period za porodicu Tomić

Nakon haosa, izgleda da sledi još veći. U porodičnom domu Tomića nikako da se smiri situacija, a za sve se krivi snajka.

Po svemu sudeći, roditelji Jovane Tomić su na teškoj muci zbog buduće bivše snajke, Anite.

Njihova ćerka Jovana je doživela psihičko pomračenje sinoć, nakon što je shvatila da njena supružnica gaji emocije prema njenom bivšem prijatelju, Anđelu Rankoviću.

Naime, Anđelo se bacio u akciju da osvoji Anitu Stanojlović vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvoreno, zbog čega je Matora doživela nervni slom. 

Nakon burne noći na imanju u Šimanovcima, Matorinim roditeljima je pozlilo, jer im se ćerka cepa od nervoze i muke. Izvor blizak Matorinim roditeljima otkriva nam da oni više ne mogu ni da prate, nego da se raspituju kod Jovaninog brata, Nikole kakva je situacija u rijalitiju.

- Matorini roditelji ne mogu više da gledaju kako im se ćerka sikira, bukvalno joj se duša cepa na pola, to je strašno, ja ne znam kako ona mala nema bar malo ljudskosti da je poštedi bola, ona je svakim danom sve više i više uništava. Roditelji su na mukama, zbog ćerkinog bola, bukvalno da im pozli od toga kroz šta prolaze oni - započinje izvor za Republiku.

- To su ljudi u godinama, kojima je strogo zabranjeno da se stresiraju zbog zdravlja, Anita umesto da ima i malo nekog poštovanja, kao što trtlja okolo, ne bi radila ovo pred milionima. Ona se sad uhvatila Anđela, znaš kroz šta je Matora sve prošla zbog njega, kao htela si da je vratiš i onda on ulazi u Elitu i gle odmah se baca na njega. Meni je to mučno gledati, mogu zamisliti kako je tek njima. Ne bio im u koži, mi kao prijatelji smo tu za sve šta treba, u svako doba dana i noći, ali ako je nama teško, zamislite kako je onda tek njima, koji su toliko vezani za nju, ćerku nisu poštoveno videli godinama, jer se bori za novac, za njih, pa za Anitu, pa joj se sve ovako vratilo. Prihvatili su snajku, sad snajka treba da ih otera u grob ovim što radi, jeziva je! - završio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.