Anita ZGROZILA BAŠ SVE... Stanojlovićeva ISKALA odnose sa Anđelom i pokazala NAGU zadnjicu, on NIŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 11:19

Anita ZGROZILA BAŠ SVE... Stanojlovićeva ISKALA odnose sa Anđelom i pokazala NAGU zadnjicu, on NIŠTA!

Iako je malo pre toga ozvaničio vezu sa njom, iskulirao ju je...

Anita Stanojlović i dalje je u žiži javnosti zbog preljube koju je počinila, ali i zbog veze sa Anđelom Rankovićem u koju je ušla u rijalitiju, iako je još uvek u zakonitom braku sa Jovanom Tomić Matorom, koja je takođe učesnica Elite.

Anita ne prestaje da privlači pažnju gledalaca svojim slobodnim ponašanjem, a o ovim scenama iz izolacije će se tek pričati. Naime, Stanojlovićeva je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve načine pokušavala da pridobije Anđela, te je uzela stvar u svoje ruke i spojila njihove dušeke u izolaciji kako bi spavali zajedno.

Ako je suditi po komentarima na mrežama, ona se ovim potezom direktno ponizila, budući da mnogi smatraju da "moli" za intimne odnose. Anđelo je pristao na ideju da spavaju zajedno, a Stanojlovićeva se odmah razgolitila, pa joj se u jednom momentu videla cela zadnjica.

Inače, poznato je da ona voli da nosi mini pidžame, zbog kojih je mnogi na društvenim mrežama prozivaju da ih koristi kako bi svojim nagim telom navukla Rankovića da bude intiman sa njom.

Podsetimo, Anđelo je prethodne noći ozvaničio vezu sa Anitom, a nakon toga je sve začudio njegov postupak. Anita i Anđelo završili u razdvojenim krevetima u izolaciji, iako su zvanično zajedno. Ranković ju je samo poljubio za laku noć, pa okrenuo leđa i zaspao.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.