Anita U SUZAMA VRAĆENA u Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:26

Anita U SUZAMA VRAĆENA u "Elitu"

Izgleda da će borba oko starateljstva nad malim Aleksejem konačno dobiti epilog.

Anita Stanojlović poslednjih nedelja bila je u žiži javnosti zbog toga što se u "Eliti" saznalo da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru. Iako je prvih dana nakon što je Matora saznala za prevaru plakala i želela da se pomiri sa njom, ubrzo se "prešaltala" na Anđela Rankovića koji je postao učesnik rijalitija.

Anita je jutros oko 6 sati ustala i zaputila se u Kruševac gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se ročište održati. Ona se nakon suđenja vratila u Šimanovce, vidno nervozna i sa suzama u očima, te je Lepom Mići otkrila šta se dešavalo u spoljnom svetu.

- Mnogo sam nervozna - rekla je Anita.

- Šta je bilo? - pitao je Mića.

- Imam još jedno suđenje. Izgleda da će njemu pripasti. Videćemo sledeće suđenje sa svedocima kako bude, sa dokazima koje imamo, pa kako odluče - rekla je Anita.

- Jesi li ga videla? - pitao je Lepi Mića.

- Ne, samo je njegov advokat bio. Ne znam, možda će doći za Novu godinu - rekla je Anita.

- Dete? Šta ti kaže majka? - rekao je Pržulj.

- Da, sa majkom dolazi možda. Nismo ništa pričale. Sada znam šta ću da radim - odgovorila je ona.

- Tu sam ako ti nešto treba - rekao joj je Mića.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samoposmatramo1

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.