Anita POTVRDILA NAVODE: Nakon brojnih napada otkrila reči njene MAJKE - OVO je samo Anđelo znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 02:19

Anita POTVRDILA NAVODE: Nakon brojnih napada otkrila reči njene MAJKE - OVO je samo Anđelo znao

Spomenula i tužbu.

Učesnica "Elite", Anita Stanojlović, koja je već mesecima na udaru takmičara rijalitija, stigla je u "Šiša bar" kod voditelja Darka Tanasijevića.

Ona mu je ovom prilikom otkrila kako se osećala tokom žestoke rasprave sa Jovanom Tomić Matorom, ali se osvrnula i na aktuelna zbivanja u Beloj kući, ali i na tužbu o kojoj se ovih dana priča.

- Anita, došlo je do svađe sa Matorom? - rekao je Darko.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Jeste, ali ona sad iznosi prljav veš, čime pokazuje ko je i šta je. Jovana sad provlači mog brata, govori neke stvari koje nisu istina, a zna koliko me to boli. Nisko udara namerno. Majka mi je rekla da ne iznosim prljav veš, Anđelu sam samo rekla o čemu je reč. Tamara, Matorina drugarica me je tužila, a ja mislim da ne treba mene da tuži, već svoju drugaricu. Što se Matore tiče, očekujem da bude još monstruoznija u svojim izlaganjima - kazala je Anita.

- Da li si tio kao beba rođena zla, kao što to kaže Jelena Marinković? - upitao je Darko.

- To moraš da pitaš moju mamu. Ne mislim da sam zla, to možete da pitate ljude koje volim. Prema onima koje ne volim, jesam bezobrazna i podla - kazala je Anita, što su mnogi i isticali u rijalitiju.

- Kako se osećaš kad govore učesnici o tome kakva si majka i komentarišu da si plitkog uma? - upitao je Darko.

- Ne znam što to rade, ali običaj da to govore imaju Milena, Ivan i Jelena. Mene to ne dotiče previše. Kako ljudi sa mnom, tako ja sa njima. Više nikome ne ćutim - istakla je Anita.

- Da li je Milena prisvojila Miljanin parfem? - upitao je Darko.

- Milena laže da su Miljanini parfemi bili na polici, a ne u kutiju. Sad se šlihta Miljani, kako ne bi pokrenula svađu. Mene Milena vređa, govori da je ona u sedamnaestoj učila, a ja rađala, ali ja ne smatram da sam manje vredna zbog toga. Bolje ikad, nego nikad. Ponosna na sam na sebe, jer sam srednju završila, postala majka i radila sam nakon što sam neke obuke završila - kazala je Anita.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.