Anica Lazić UDARILA na Danicu Ristovski: Sukob BIVŠE i SADAŠNJE samo što nije Treba da mu daš razlog da ostane

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:44

Anica Lazić UDARILA na Danicu Ristovski: Sukob BIVŠE i SADAŠNJE samo što nije "Treba da mu daš razlog da ostane"

Da li je stvarno namerno, ili pak nije?

Veza poznatog srpskog glumca i njegove mlade koleginice prilično je šokirala medije kada se za nju doznalo.

Predviđanja velikog dela javnosti je da će se sukob Anice Lazić, sadašnje 39 godina mlađe partnerke Lazara Ristovskog, i Danice Ristovski uskoro desiti. Pod uslovom da se već nije dogodio van budnog oka javnosti.

Spekulacije na ovu krajnje osetljivu temu potekle su nakon objave mlade glumice. Zapravo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju je kratak video snimak u kojoj psihiterapeut jasno predočava šta je to potrebno jednom muškarcu u savremenom dobu u kom su žene sve jače i snažnije, samostalnije i sa više samopouzdanja.

- Pusti ga, otvori mu svoja vrata. Potrebno je da mu pružiš razumevanje i daš mu razlog da ostane, stvoriš osećaj da ti je potreban, da im svrhu - kazala je okvrino terapeutkinja a 39 godina mlađa izabranica Lazara Ristovskog odlučila je da baš taj deo podeli sa pratiocima na Instagramu.

Pojedini su to doživeli kao potrebu mlade umetnice da ukaže na problem današnjice među partnerima i emotivnu provaliju između parova koja je iz dana u dan sve veća. Drugi su, pak videli su to kao prkos bivšoj supruzi svog vremešnog izabranika.

Anica je, po mišljenju pojedinaca, jasno stavila do znanja Danici šta Lazaru nije pružila te je odlučio da je ostavi, i uplovi u vezu sa njom.

Mnoge je ovaj potez i razbesneo, dok su neki čak pomišljali i na to da će se uskoro dogoditi sukob Anice Lazić i Danice Ristovski. Trenutno je sve bazirano na insinuacijama, te je vrlo moguće da je do sukoba već došlo. Ili, da možda nikada i neće doći.

Snimak pogledajte ispod:

A post shared by Celebrity News (@celebrity.new_s)

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.