Aneli uhvaćena u AKCIJI SA OVOM ŽENOM: Nikad skandalozniji snimak učesnice Elite, sve kulja OD STRASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 18:57

Aneli uhvaćena u AKCIJI SA OVOM ŽENOM: Nikad skandalozniji snimak učesnice Elite, sve kulja OD STRASTI

Ahmićeva, inače poznata po skandalu, ovoga puta otišla je i korak dalje. Snimak koji je osvanuo na mrežama, zapalio je javnost.

Aneli Ahmić ušla je u "Elitu" kao prevarena žena, odnosno napuštena, a njen bivši izabranik, Asmin Durdžić, dao je sve od sebe da dokaže da učesnica rijalitija ima burnu prošlost, koju ona nije nikada negirala.

Međutim, na internetu se sada pojavila fotografija Aneli, tokom vrele akcije sa ženom, a niko nije znao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Ahmićeva voli i devojke.

Slika koja kruži internetom nastala je tokom izlaska, gde je Aneli popila i opustila se, a identitet druge devojke i dalje nije poznat javnosti.

Aneli sada tvrdi da je zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša, a kako će on reagovati, kada bude ugledao ovu fotografiju - ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.