Aneli sve BOGATO ZAKUVALA: Bukti rat Janjuša i Munjeza, ovaj ljubavni trougao će RAZORITI Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 18:28

Aneli sve BOGATO ZAKUVALA: Bukti rat Janjuša i Munjeza, ovaj ljubavni trougao će RAZORITI "Elitu"

Komplikovani odnosi podgrejali strasti u Beloj kući!

Iznenadni odlazak i nenajavljeni povratak Marka Janjuševića Janjuša nakon tri nedelje je u "Eliti" poremetio mnoge odnose u Beloj kući, a najviše njegovu bivšu partnerku Aneli Ahmić, koja ga se odrekla dva dana pred njegov ulazak. U međuvremenu, Ahmićevu je počeo da muva Danijel Dujković Munjez, koji se opkladio sa svojim prijateljima da će je osvojiti.

Celu situaciju Janjuš je mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prati, a Ahmićeva se sinoć pravdala voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru da nema ništa sa Munjezom.

- Kakav Munja? S Milenom sam bila 24h. Munja je pokušao da trenira sa mnom, a ja sam mu rekla da ću sa Elicom ići, što je njemu probudio revolt, koji je meni bio jasan znak da je u pitanju nešto više od drugarstva, s njegove strane. Mislim da Janjušu nije Munja toliki problem, već neke stvari iz spoljnog sveta - pravdala se Aneli. Janjuš, sa druge strane, smatra da je Munjez napunio glavu Aneli.

- Ona je dopustila Munjezu da je ljubi i grli i rekao joj da bi je imao i onda ona dođe kod mene i pita šta je to uradila, mislim ne razumem kako ne vidi neke svoje greške. Neprijatno sam se iznenadio i kad je rekla da je završila sa mnom i još kao da joj nisam poslao tortu i cveće. Meni bi bilo mnogo lakše da sam mogao da uđem i da je odmah zagrlim, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ja ne želim da me neko na svu muku još pravi i budalom. Još mi je i Munjeza navukla na grbaču da ja treba sa njim da se raspravljam, ja sam sa njim završio za sva vremena, on je kao iznenađen šta ja sve pričam, znači šokiran sam od ovih ljudi ovde - rekao je Janjuš.

Podsetimo, Dujković je pokušao da priđe Janjušu pre toga u vešernici, ali mu je on jasno stavio do znanja da ne želi ništa sa njim.

- Jesi li spavao u rehabu? - upitao je Munjez.

- Ja mislim da nema potrebe da ti mene pitaš ništa. Nemoj molim te da mi se obraćaš, nema potrebe da mi se obraćaš, niti bilo šta da mi pričaš - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.