Aneli ovo NIJE USPELA da sakrije - Javno isplivala ISTINA o Ahmićevoj: Jedan potez RAZOTKRIO njene namere

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 10:34

Aneli ovo NIJE USPELA da sakrije - Javno isplivala ISTINA o Ahmićevoj: Jedan potez RAZOTKRIO njene namere

Kamere su uhvatile njen pokret.

Aneli Ahmić danima je u centru medijske pažnje zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. S obzirom na to da su ozvaničili odnos oni zajedno spavaju u rehabu.

Pored Aneli, sa Janjušem boravi i pas Vesna koji je postao favorit među fanovima, ali i većini cimera u Beloj kući.

Pored ljubitelja, tu su i oni kojima Vesna očigledno smeta, a među njima našla se i Aneli Ahmić. Svakoga dana objavljuju se klipovi na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnica pokušava da udalji psa od sebe ali i Janjuša.

Tako je sinoć nastao klip iz rehaba. Janjuš se spremao za spavanje, a Aneli je bila u krevetu. Vesna je verno pratila svog gazdu pa je takokada je Janjuš krenuo na spavanje momentalo krenula za njim i ušuškala se kod Aneli.

Ahmićevoj je to očigledno zasmetalo, što se može primetiti i na samom klipu. Ona je nogom pokušala da je gurne sa kreveta, ali se Vesna vešto pomerila i ponovo ušuškala.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih naći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.