Aneli na aparatima: Stanija se OBRATILA Maji tik pred ulazak u Elitu, evo šta joj je poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 22:42

Aneli na aparatima: Stanija se OBRATILA Maji tik pred ulazak u "Elitu", evo šta joj je poručila

Svima će da pomrsi konce.

Starleta, Maja Marinković večeras će se useliti u Belu kuću i postati ravnopravni učesnik rijaliti programa "Elita". Očekuje se da će njen ulazak pomrsiti mnoge konce u rijalitiju, a posebno reakcija njenog bivšeg momka, Marka Janjuševića Janjuša, kao i njegove miljenice ove sezone Aneli Ahmić.

Pred ulazak Marinkovićeve, oglasila se njena prijateljica Stanija Dobrojević i Maji pružila ogromnu podršku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Večeras ulazi kraljica rijalitija. Dominiraj i lagano do trona. U julu očekujem pobedu! Samo hrabro i znaj koliko nas veruje u tebe - poručila je Maji Stanija, koju je Aneli pred milionima optužila da joj je "ukrala" muža, te su oglašavanje starlete mnogi protumačili i kao direktan udarac na Aneli, samim tim što je uz Maju.

Podsetimo, Maja Marinković već godinama živi pred kamerama rijalitija, ali pobedu nikada nije odnela. Da li će to biti slučaj ovog puta, ostaje da vidimo, a ona je pre samo nekoliko sati za naš portal progovorila o ulasku u "Elitu":

- Ja taktiku nemam, to se kod mene zna. Ja idem srcem kroz sve, radim ono što osetim u datom trenutku. Nemam ja šta ni sa kim da se pozdravljam tamo kad uđem, pozdraviće se oni sa mnom. Od večeras tok rijalitija kreće da se menja, sve će biti drugačije! - rekla je Maja, a šta je još kazala saznajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.