Aneli je IMALA PROBLEME, ne Asmin Karamujić i Dejan Dragojević RASKRINKALI Ahmićevu, NA POMOLU HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 09:50

"Aneli je IMALA PROBLEME, ne Asmin" Karamujić i Dejan Dragojević RASKRINKALI Ahmićevu, NA POMOLU HAOS

Maske su počele da padaju!

Novo "Hajpovo" lice, Dejan Dragojević, imaće svoju premijeru u ponedeljak, 12. februara.

U svojoj emisiji "D Cast" ugostio je ni manje ni više, Karamujića. Za one koji ne znaju, čoveka za kog Aneli tvrdi da je verski venčao nju i njenog tadašnjeg partnera Asmina Durdžića. Međutim, prema Karamujićevim rečima istina je potpuno drugačija.

Tokom najave emisije, nazire se prava priča, koja nije ni blizu slična onoj koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aneli propagira.

- Od početka "Elite" počela je i tema Aneli, koja je bila sa Asminom. Oni su rekli da su došli kod vas da se šerijatski venčaju - započeo je Dejan.

- Ja sam otišao kod njih na kuću, i iznenadio se količinom kipova. Imao sam osećaj da sam ušao u satanistički hram. "On je pao, on je taj koji ima probleme, on je taj koji je loš, a ja sam žrtva". Izvinite, ne može to preko mojih leđa. I onda ja ustupim snimak, gde je ona imala reakcije, imala probleme, a ne on - rekao je Karamujić.

Publika ne može da dočeka ponedeljak, i konačno otkrivanje pozadine navodnog venčanja dvoje ljudi koji pune novinske stupce već mesecima unazad. Šta li će Janjuš reći na ove Aneline neistine?

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Srbija Danas/Društvene mreže/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.