Aneli i Miona BEŽE IZ ELITE? Porodice im okrenule leđa, situacija u kući Odabranih KRAJNJE ALARMANTNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 21:45

Aneli i Miona BEŽE IZ "ELITE"? Porodice im okrenule leđa, situacija u kući Odabranih KRAJNJE ALARMANTNA

Ni jedna ni druga nisu dobile poklon ni pozdrave za praznike!

Takmičari u Beloj kući su za Božić dobili čestitke i poklone od najmilijih, međutim, to nije bio slučaj sa pevačicom Mionom Jovanović, čiji su roditelji imali veliku zamerku na njeno ponašanje.

Ona je ljutito otrčala do kuće Odabranih, gde se požalila Aneli Ahmić koja takođe nije dobila ništa.

Ni meni ništa nije stiglo. Nije mi ni za rođendan. Nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklon od babe, tetke... Sve ti je jasno - rekla je pevačica starleti.

- Bili su, a nisu mi poslali čestitke. Ne razumem... Nije mi jasno. Ubiću se što idem odavde (iz kuće Odabranih). Nisam živa kako ću kad odem u Belu kuću- poručila je Jovanovićeva.

A post shared by @samoposmatramo1

- Meni se ide kući - priznala je starleta.

- Meni se ne bleji ovde. Ne znam šta se dešava. Nenad ide, samo što ne udari ovog malog, koji ga provocira - dodala je pevačica, aludirajući na Uroša Stanića.

Srbija Danas/ Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.