Aneli dobija telefonski POZIV od kuće - porodica Ahmić potvrdila: Rasplakaće se kada čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:16

Aneli dobija telefonski POZIV od kuće - porodica Ahmić potvrdila: Rasplakaće se kada čuje

Njena sestra Sita Ahmić najavila sve preko društvene mreže TikTok.

Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, postaje sve aktivnija na Tiktoku, društvenoj mreži čije se središte nalazi u Kini. Tamo drži lajvove i odgovara zainteresovanim gledaocima na sva interesantna pitanja vezana za njenu sestru, ćerku Noru, rijaliti Elitu, ali i žestoik sukob koji i dalje vlada iymeđu njene porodice i porodice Anelinog bivšeg partnera Asmina Dudžića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sita se na ovoj društvenoj mreži suočava podjedanko i sa hejt komentarima, ali i sa velikom podrškom.

Ona nije htela mnogo da duži oko toga šta misli o Asminu.

- Ne želim da pričam više o njemu. To je neverovatno kakve je on užase pričao. Njemu niko ne može da veruje osim moje naivne sestre - rekla je Asmin.

Ipak, njene pratioce na TikToku je više zanimalo šta ona ima da kaže o Anelinoj ćerci Nori. Tom prilokom je otkrila da se nada da će Aneli uskoro moći da se čuje sa svojom naslednicom

- Nora je dobro. Uskoro će da napuni 4 godine. Nadam se da će mojoj sestri dozvoliti barem poziv - smatra Sita.

Mnogobrojni fanovi su domah pisali da će Aneli sigurno da se rasplače kada čuje glas svoje Nore, poštpo svi znamo koliko je emotivna.

BONUS VIDEO

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.