Aneli bi da ELIMINIŠE i maloletnike? SRAMOTNE reči izašle su iz njenih usta - Sebe odmah gura u prvi plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 10:33

Aneli bi da ELIMINIŠE i maloletnike? SRAMOTNE reči izašle su iz njenih usta - Sebe odmah gura u prvi plan

Od ovoga nema dalje...

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da iznenađuju javnost.

Naime, bivši košarkaš počeo je da priča kako je, dok je bio napolju, išao sa detetom da joj kupi patike za odbojku, a Aneli ga nije ni saslušala do kraja, nego ga je na pola rečenice prekinula i stavila sebe u prvi plan.

- Kupio joj patike za odbojku, 38 broj, čoveče, male joj... - rekao je Janjuš.

- A nisi se setio svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojci da kupiš neke patike? - dobacila je Aneli, uporedivši se sa maloletnim detetom.

- Znaš odlično kakva je situacija bila... - začuđeno je rekao.

- Neke patike... - insistirala je Ahmićeva, kao da je želela da "eliminiše" konkurenciju.

Ono što je zaprepastilo fanove rijalitija što joj se Janjuš pravdao, jer je u to vreme bio ljut na nju zbog toga što se raspitivala za izvesnog Alena, dok je on zbog porodične tragedije bio odsutan iz "Elite".

- "Bože kako nju nije sramota, ljubomoriše mu što je kupio detetu patike, ma fuj, ološi jedni!", "Da l' je moguće da budaletina ne kaže ništa, tipa koje patike, da l' joj se sviđaju ili bilo šta, već odmah što i njoj nije kupio, e stvarno kad misliš da su prejadni, a oni su još gori fuj" - samo su neki od komentara.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.