Aneli aludira da će ONA IZDRŽAVATI JANJUŠA napolju? Iznela ŠOK DETALJE o bivšem dečku, nakon čega je Janjuš skroz pobesneo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:56

Aneli aludira da će ONA IZDRŽAVATI JANJUŠA napolju? Iznela ŠOK DETALJE o bivšem dečku, nakon čega je Janjuš skroz pobesneo!

Nesvesno provocira.

Učesnica popularnog rijalitija "Elita 7" Aneli Ahmić pričala je dečku Marku Janjuševiću Janjušu da ona ne bi nikada imala problem sa time da izdržava muškarca koji zarađuje manje od nje, pa mu se to nije svidelo jer je pomislio da aludira na njega.

Ona mu se poverila u spavaćoj sobi, da bi on tokom razgovora samo odjednom ustao i otišao u kuhinju.

Nemam problem sa time da izdržavam muškarca, naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako vremenom počne da se trudi da nađe dobar posao i da gleda da sebe obezbedi kako treba. To su stvarno stvari o kojima ne treba niko da se brine. Desilo mi se s bivšim i nije ništa strašno. Nisam takva žena da moram da podrazumevam da će meni neko sve da kupuje, to stvarno nikad nije bilo u opticaju, pa da je ne znam šta i koliko muškarac bogat - pričala je Aneli, da bi Marko samo skočio sa kreveta i izleteo napolje kao vodom oparen.

Janjušu je, po svemu sudeći zasmetalo to što je ona rekla, jer je ranije pričao da mu je cilj ulaska u rijaliti bio taj da zaradi novac, a kako napolju nema stalan posao, nerviraju ga ovakve priče, što Aneli očigledno ne razume.

Inače, skoro se desila potresna situacija u "Eliti" kada je Marko Janjušević Janjuš prepričao da je sanjao pokojnog brata, čije je slike takođe lepio po sobi za izolaciju. On često sanja Mihaila, pa je objasnio da snovi više liče na košmare u kojima nešto pokušava da mu objasni, ali u tome nikako ne uspeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.