Aneli ZATEČENA pitanjem iz SPOLJNOG sveta - Isplivala istina o odnosu sa OVIM muškarcima: Najbolji na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:33

Aneli ZATEČENA pitanjem iz SPOLJNOG sveta - Isplivala istina o odnosu sa OVIM muškarcima: "Najbolji na svetu"

Ona je otkrila šta voli kod muškaraca.

U današnjoj emisiji rijalitija "Elita", voditelj Darko Tanasijević iznenadio je učesnike najavom da će dame odgovarati na pitanja o tome koliko su im muškarci bitni. Prva koja je dobila priliku da iznese svoje stavove bila je Aneli Ahmić.

Njeni odgovori su definitivno izazvali pažnju i pokrenuli živu raspravu među učesnicima.

- Aneli, reći nam od kog muškarca najviše tražiš savet? - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitao je Darko.

- Od brata. Uvek sam sa njim pričala, i uvek sam se savetovala sa njim, uvek mi je pričao da radim dobre stvari, izvodio na pravi put, pazio je o meni, brinuo je o meni. Imam svu slobodu da ga sve pitam - rekla je Aneli.

- Kada biraš pokon za muškarca čime se vodiš, šta biraš? - pitao je Darko Tanasijević.

- Patiku u suštini, Balensiaga, ali za Janjuša nema broj, volim majice i garmerke - odgovorila je Ahmićeva.

- Je l' imaš muške prijatelje? - upitao je voditelj.

Imam ih puno, od brata najviše, uvek sam se družila sa muškarcima, dok kad sam sa ženama dobijem napad panike, komentarišu kako uhode momke, devojke su ljubomorne i više sam uvek volela muškarce - rekla je Aneli.

- Muškarci koji plaču su? - pita Darko Tanasijević.

Najbolji na svetu, volim kad vidim iskrenu emociju kod muškarca. Kad pravi muškarac zaplače i pokaže emociju samo ga još više podigne u mojim očima - odgovorila je Aneli Ahmić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.