Aneli PREVARILA Janjuša - Pukla BRUKA u programu uživo: Svi su ZANEMELI, čeka se konačna reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 08:23

Aneli PREVARILA Janjuša - Pukla BRUKA u programu uživo: Svi su ZANEMELI, čeka se konačna reakcija

Sinoć je odgovarala iskreno na sva pitanja voditelja.

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević postavljao Aneli pitanja o njenim nedavnim ljubavnim problemima sa Markom Janjuševićem Janjušom.

Ona je na sve načine pokušavala da ubedi sve oko sebe da joj je stalo do njega i da ga iskreno voli.

Međutim, pre nekoliko dana imali su ozbiljnu svađu jer je ona dopustila Bori Teziću da joj pipka obraze i štipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, zbog čega je Janjuš poludeo. Ona je večeras govorila kako se toga ne seća i da to nije primetila, dok su njeni cimeri ćutali i čekali da vide njegovu reakciju jer ove detalje nisu znali.

- Ja bih bila bolesna kada bih rekla da se sećam da me je Terza uštinuo za obraz, ali se ne sećam Darko. Evo, ne sećam se. Meni je dosta što mi neko ne veruje zbog gnusnih laži onog čoveka, da se zbog nekog štipkanja predstavljam kao lažov - rekla je Aneli.

- Zar nije malo nerealno, neki bi rekli čak i bezobrazno, da Janjušu posle svega tražiš neke dokaze ljubavi - pitao je Tanasijević.

- Ja Janjuša jako volim, jako sam ga zavolela i ta naša emocija je prejjaka, obostrano je. Ne znam kako da opišem to kako ja njega volim i uvek mi je malo te njegove pažnje. Drugo, u strahu sam, ja sam izdata ušla ovde, bojim se te neke izdaje...Ja kada kažem njemu da je ta emocija toliko jaka da nisam osećala takvu emociju sa bivšim suprugom, imamo i odnos i kada se grlimo, nisam iskrena da ti budem i onda on počne da se smeje i da me podbada da ga lažem. Tako je, volim ga više nego što sam volela oca svog deteta - rekla je Aneli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.