Aneli Ahmić uvredila ćerku Krunu - Janjuš pozeleneo od besa, pa povikao: O čemu ti, ženo, pričaš?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 19:46

Aneli Ahmić uvredila ćerku Krunu - Janjuš pozeleneo od besa, pa povikao: "O čemu ti, ženo, pričaš?"

Nije mogao da veruje šta ga je pitala.

Učesnica Elite Aneli Ahmić razgovarala je na krevetu sa Markom Janjuševićem Janjušem na temu intimnih odnosa, pa mu je objasnila da je potrebno da roditelji sa decom razgovaraju o tome u ranom dobu, kako se ne bi dešavale greške zbog kojih mogu da plate skupo. Ipak, Janjuš je shvatio to na ružan način kao da je tim pitanjem uvredila njegovu ćerku, te je počeo da priča.

Aneli je Janjuša pitala i da li je o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao sa svojom naslednicom, odnosno da li to planira da uradi u budućnosti.

- Decu treba učiti tome šta su intimni odnosi pre nego što bude kasno. Našim roditeljima je tokom našeg odrastanja to bila toliko velika tabu tema, da nam o tome nisu rekli ni reč. Ne znam što ljudi misle da je to sramota? Jako je važno da se o tome priča jer deca nemaju pojma u šta se upuštaju kad postanu seksualno zrela. Trebalo bi da se diskutuje, šta sme, a šta ne sme i kako treba postupati kada je zaštita u pitanju - rekla je Ahmićka, a Janjuš je prvo bio šokiran temom:

- O čemu ti ženo pričaš?! Šta ja ima da pričam sa mojom ćerkom o tome? Dobro, razumem ja da je to važno, ali ima majku koja će sve da je nauči. Mene niko nije učio, naravno, ja sam radio kako sam mislio da treba i nije mi bio problem. Mislim nisam imao probleme, ali da je neko trebalo da me išlifuje za neke stvari, naravno da to podržavam. Možda bi danas imao brak koji traje mnogo dugo, a ne ovako sa ženom da se ponašam. Možda mi sledeći brak bude mnogo bolji. Sad ovako ne znam kako idem i gde idem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.