Aneli Ahmić preplašena nakon susreta sa Stanijom Dobrojević - odlučila da beži nakon odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 11:12

Aneli Ahmić preplašena nakon susreta sa Stanijom Dobrojević - odlučila da beži nakon odluke

Aneli Ahmić preplašena nakon sureta sa Stanijom Dobrojević -

Tokom "Igre istine" Aneli Ahmić je progovorila o svom susretu sa Stanijom Dobrojević. 

Ona je o ovom susretu progovorila povodom pitanja Ivana Marinkovića koji je istakao da mu se priča ne dopada.

- Priča Aneli i Stanije mi se ne dopada. Meni se kao muškarcu da sam na Janjuševom mestu ne bi dopalo kako reaguješ na pomen i priču o Asminu. Nekad imam utisak da bi trebala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne konstatuješ ni Staniju ni njega. Ja vama želim svu sreću, on j eje*ivetar, on j eu Prijepolju ti u Sarajevu, ali ja vam želim sreću - rekao je Ivan.

- Ja ne potenciram nikakva pitanja za Staniju niti mi je drago što sam je videla na vratima. Ja imam strah od te teme, a ja bežim od te teme. Ja Janjušu nikad nisam spomenula Alibabu iz čista mira, osim kad mi dođe pitanje. Nora jako voli svog tatu i mama mi je rekla da ga ona stalno spominje. Mene on ne zanima i ne bih se pomirila sa njim jer mi se gadi, naneo mi je bol i zlo - rekla je Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Srbija Danas/youtube/Zaduga official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.