Aneli Ahmić ovo NIKADA NIJE URADILA: Stanija vadi kec iz rukava - Povukla potez kojim zadaje završni udarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 14:12

Aneli Ahmić ovo NIKADA NIJE URADILA: Stanija vadi kec iz rukava - Povukla potez kojim zadaje završni udarac

Bila je slobodna, kao i uvek.

Stanija Dobrojević, atraktivna starleta i i biša rijaliti učesnica, već duže vreme baškari se u toploj Floridi, a ono što je posebno privuklo pažnju u poslednje vreme, jeste njen emotivni odnos sa Asminom Duržićem.

Starleti se "osladila" tropska klima i lepo vreme pa već duže vreme svoje dane provodi tamo, daleko od Rume, a neretko na svom Instagram profilu imamo i priliku da vidimo kako izgleda njena svakodnevnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Stanija vodi zdrav život, te njen dan uvek počinje zdravom ishranom i treningom, a gotovo svakodnevno ona se trudi da svoje obožavaoce počasti provokativnim kadrovima, koji su sudeći po komentarima, često na ivici erotike.

Starleta je na svom Instagram nalogu, postavila fotografiju na kojoj nije imala grudnjak, a rukama je prekrila grudi koje su ispale, a kako je stajalo u komentaru Dobrojevićeva se požalila kako je izgorela u solarijumu, ali ako je sudeći po fotografiji, ovde je fokus bio na njenim grudima.

Mnogi pratioci su konstatovali da Aneli Ahmić nikada nije to učinila, odnosno da pratioce nije počastila ovako golišavom fotkom.

Podsetimo, nedavno je njihovu vezu potvrdio i Asmin, čestitavši joj Dan žena dirljivom porukom:

Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada želeo i celi život maštao... Alibabina žena! Srećan 8. mart - napisao je uz njenu fotografiju Asmin Durdžić.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.