Aneli Ahmić NAPUSTILA Elitu - Janjuš se hvata za glavu, ne zna šta ga je snašlo: Nastao muk u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 19:54

Aneli Ahmić NAPUSTILA "Elitu" - Janjuš se hvata za glavu, ne zna šta ga je snašlo: Nastao muk u Beloj kući (VIDEO)

Bivši košarkaš je otkrio cimerima šta se dogodilo sa Ahmićevom.

Marko Janjušević Janjuš sedeo je u pušionicu, pa se požalio Žani Đorđević i otkrio joj da je zabrinut za Aneli Ahmić, koju su jutros, kako on govori, izveli iz "Elite".

Niko ne zna zbog čega je Ahmićeva napustila imanje u Šimanovcima i gde se ona sada nalazi, a Janjušević je bio očajan.

S obzirom da je sve povezao sa njim i njihovim raskidom, te je sumnjao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Aneli samoinicijativno napustila rijaliti i diskvalifikovala se.

Kako nije prisustvovala emisiji, nije imala priliku da vidi njegov klip sa Majom Marinković, sa kojom se iznenada pomirio, a nema sumnja da će joj prijatelji prepričati i otkriti šta se sve dešavalo u rehabu, njoj iza leđa:

- Da nije zbog mene nešto, otkud znam brate mili. Otkud znam, nisam ni znao dok mi ti nisi rekla...Vidim da je (Aneli) nema, pa mi ti sada kažeš. Ja sam bio sa Urošem, ostalo sam bio u rehabu - rekao je Janjuš.

- Čudi me da je nema ceo dan - rekla je Žana.

- Sad mi treba da razmišljam da nije nešto zbog mene...To kad pozovu, ne znaš ni šta je ni kako je. Jao, na svu muku koju imam u glavi - rekao je Janjuš.

Janjuš je, nakon ovoga, odgledao snimak sa Majom, pa kratko prokomentarisao i saopštio da mu nije dobro, te da nije u stanju da priča previše, što su svi ispoštovali.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANELI NAPRASNO NAPUSTILA "ELITU" Ceo dan nije u rijalitiju, Janjuš zabrinut: "Da nije ZBOG MENE?" (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Jan.2024

U toku današnje emisije, kada su ukućani "Elite" komentarisali klipove, Janjuš je otišao u pušionicu, pa se požalio Žani Đoršević i otkrio joj da je zabrinut za Aneli Ahmić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.