Andrijana Lima: Bjuti rituali, njena tajna savršenog izgleda! Kosa, koža, nokti, ishrana... (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2020, 10:02

Andrijana Lima: Bjuti rituali, njena tajna savršenog izgleda! Kosa, koža, nokti, ishrana... (VIDEO)

Poznata manekenka Andrijana Lima odlučila je da sa javnošću podeli svoje male tajne savršeno negovanog izgleda. Kosa, koža, nokti, ishrana... Bjuti rituali, njena tajna savršenog izgleda! 

Brazilski top-model Adrijana Lima otkriva svoje omiljene rituale u negovanju lica, tela, kao i nesvakidašnje poteze u šminkanju, a govori i o navikama u ishrani i vežbanju zbog kojih i dalje izgleda kao bomba i jedna je od najtraženijih manekenki na svetu.

Svakako da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svojoj bogatoj karijeri, radeći s najpoznatijim stručnjacima iz oblasti "make-upa", kozmetolozima i fitnes guruima, Lima naučila mnogo trikova. Zato je s javnošću podelila svojih 10 omiljenih tajni za lepotu, prenosi Gloria.

Must-have beauty proizvod

 


Moja tajna možda će nekom zvučati čudno, ali ja nikada ne skidam maskaru s trepavica, posebno tokom leta, samo je dodajem. Nekada namerno maskarom taknem ivicu oka, odnosno deo kože na kapku koji je najbliži oku kako bi ona delovala malo neuredno. Meni se to sviđa, mislim da je s maskarom odlično pravilo "više je više".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.