Andreja Pejić: Kada sam bila mala mrzela sam oca jer me je naterao da se ošišam

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić: Kada sam bila mala mrzela sam oca jer me je naterao da se ošišam

Andreja Pejić je prošle godine promenila pol, a najveći strah bio joj je da će izgubiti posao, ali i porodicu.
“Kao dete sam obožavala da gledam majku dok se šminka i farba kosu. Nije dugo trebalo da se i ja uredim kao žena”, rekla je Andreja za magazin Harper’s Bazaar.
“Imala sam potporu u porodici, ali sam se bojala da ću izgubiti posao”, rekla je Andreja. Kao mala je puštala kosu jer je, kaže, htela da izgleda kao plavokosa devojčica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Nosila sam repić i baka mi je stalno govorila da se ošišam. Nisam htela, ali kad me je tata vide takvu, naterao me je da se ošišam. Mrzela sam ga zbog toga”, rekla je Andreja.
Dodala je da se s 12 godina, skrivajući se u kupatilu, oblačila u ženu.
“Već s 13 sam znala da moram da idem na operaciju. Zabavno je bilo biti androgini model, ali to mi nije bilo dovoljno. Htela sam da živim kao žena”, zaključila je. Nakon što je promenila pol, majka je ostala uz nju, dok sa ocem godinama ne razgovara.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Andreja Pejić: Kada sam bila mala mrzela sam oca jer me je naterao da se ošišam

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Andreja Pejić je prošle godine promenila pol, a najveći strah bio joj je da će izgubiti posao, ali i porodicu...“Kao dete sam obožavala da gledam majku dok se šminka i farba kosu. Nije dugo trebalo da se i ja uredim kao žena”, rekla je Andreja za magazin Harper’s Bazaar...“Imala sam potporu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.