Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej uhvaćen sa njom u zagrljaju: Ovo je atraktivna plavuša koja je u vezi sa bivšim mužem Anabele Atijas!

Anabela i Andrej Atijas zvanično su se razveli, a pevačica je to danas i potvrdila. Naime, Andrej je na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, a Anabela je ubrzo potvrdila da su stavili tačku na njihov brak. Mina je starleta i fitnes instruktork iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava The post Andrej uhvaćen sa njom u zagrljaju: Ovo je atraktivna plavuša koja je u vezi sa bivšim mužem Anabele Atijas! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buba Koreli objavio fotku sa atraktivnom crnokom iz spota, a ona je napisala:”Volim te uvek i zauvek”!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2019

Mnogi već znaju da je Buba Koreli godinama je u vezi sa Jasminom Đuderijom. Ipak, izgleda da joj Buba navodno nije veran. Naime, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija na kojoj je reper uhvaćen u društvu atraktivne crnke. U pitanju je Petra Cupan, manekenka koja je bila glavna glumica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.