Andrej Pejić je femme fatale!

Izvor: Svet, 09.Okt.2011, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić je femme fatale!

naslov: 
Andrej Pejić je femme fatale!



excerpt: 
Popularni maneken pozirao je fotografima sa dugačkim crvenim noktima i plavom kosom za naslovnu stranu magazina "Schön!"...


izvor: 
Blic


tekst clanka: 
Popularni maneken Andrej Pejić pozirao je fotografima sa dugačkim crvenim noktima i plavom kosom za naslovnu stranu magazina "Schön!". Uzimajući dim cigarete, sa dugačkim crvenim noktima i plavom kosom, Pejić na početnoj stranici Schön! magazina podseća na fatalnu ženu, kako su fotografi i želeli da ga prikažu. Bez obzira na to što njegova pojava negde izaziva negativne kritike, Pejićeva karijera je u stalnom usponu što dokazuje i njegov najnoviji uspeh.
Ovaj dvadesetogodišnji maneken već se slikao za naslovnu stranu prestižnog časopisa "Vogue", "Dossier", "New York" i "L'officiel". Nedavno je izjavio da ne želi da bude devojka, ali da voli da se oblači kao žena.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.