Andreana Čekić otkrila tajnu koja je obradovala njene fanove! FOTO

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreana Čekić otkrila tajnu koja je obradovala njene fanove! FOTO

Andreana Čekić, jedna od najpopularnijih pevačica na estradi, iznenadila je i obradovala svoje fanove tajnom koju im je otkrila.

Naime, Andreana, koja je veoma aktivna na društvenoj mreži Twitter, rešila je da svojim fanovima otkrije tajnu koju su oni jedva čekali da čuju. U pitanju je to da će pevačica napokon objaviti svoj album, koji će svetlost dana ugledati na jesen. Do sada je objavila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi sa višemilionskim pregledima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na Jutjubu, a nema sumnje da će album obilovati isto tako kvalitetnim numerama.

Pre nego što zaspim otkriću vam jednu tajnu:

Album na jesen 😉

Laku noć...

— prolazna i posebna (@AndreanaCekic) March 10, 2017

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.