Andreana Čekić otkrila razlog prekida prijateljstva sa Anom Sević!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2024, 15:29

Andreana Čekić otkrila razlog prekida prijateljstva sa Anom Sević!

Popularna pevačica, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je razloge svađe sa tadašnjom najboljom prijateljicom.
Ana Sević i Andreana Čekić, dve poznate pevačice na domaćoj sceni, nisu bile samo koleginice, već i bliske prijateljice. Njihova povezanost dodatno je ojačana time što je Andreana bila kuma na venčanju Ane i Darka Lazića.
Iako se razišle sa Darkom, Ana i Andreana su ostale u kontaktu, sve do trenutka kada je njihov odnos počeo da se hladi nakon što je Andreana uplovila u veoma toksičnu vezu. Prekinule su kontakt, a onda su se posle dužeg vremena srele na Darkovoj svadbi.
 Andreana je gostujući u emisiji "Amig show", otkrila javnosti svoja osećanja i reakcije na taj susret,...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Andreana Čekić otkrila zašto se posvađala sa Anom Sević

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2024

Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, na kojem je Andreana bila kuma na njihovom vjenčanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.