“Anđeo” na idiličnoj plaži: Alesandra Ambrosio uživa u “beskonačnom” odmoru

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Anđeo” na idiličnoj plaži: Alesandra Ambrosio uživa u “beskonačnom” odmoru

“Viktorijin anđeo” Alesandra Ambrosio trenutno uživa na odmoru u Panami. Svoje fanove na društvenim mrežama često obraduje fotografijama s plaže.

Tridesetdvogodišnja manekenka i njene prijateljice sigurno su privlačile pažnju na idiličnoj plaži. Uz fotke ona je napisala da se nalazi na “beskonačnom odmoru”.

Lepa Alesandra verena je od 2008. godine za kalifornijskog biznismena Džejmija Mazura, a sa njim ima i dvoje dece – Anju (6) i Nou (3).

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sonja Vuksanović pokazala zavidnu figuru u bikiniju (FOTO)

Izvor: Story, 05.Jul.2015, 14:17

Sonja se nalazi u Turskoj na odmoru sa suprugom i ćerkicom, a fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama oduševljava svoje pratioce...Sonja Vuksanović, foto: Instagram..Uprkos tome što je rodila dvoje dece Sonja Vuksanović izgleda fantastično, što mogu da potvrde svi koji su videli njene...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.