Anđelo konačno shvatio da je završio na dnu: Majčina reakcija ga slomila: Guši se u suzama i bolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 19:13

Anđelo konačno shvatio da je završio na dnu: Majčina reakcija ga slomila: Guši se u suzama i bolu

Apolonu sa Zvezdare nije najlakše nakon svega što mu se izdešavalo.

Kako su na "Ljubavnoj Elitoviziji" odneli glavnu pobedu, odnosno pobedu od strane SMS glasova, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su dobili priliku da se osame i borave na Rajskom ostrvu nedelju dana, o čemu sanjaju mnogi parovi, ali i učesnici "Elite".

Kako je Anđelo već više puta rekao da ne želi da ima s*ks ispred kamera, što Aniti nikako nije odgovaralo jer je željna intimnih odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim, njih dvoje su sinoć otišli u kupatilo, gde su imali vrelu akciju.

Međutim, nakon toga Ranković ne može da se dozove sebi pameti, pa sve vreme očajava jer strahuje da ih je kamera usnmila i da njegova porodica može da vidi kakvu akciju su njih dvoje imali. Anđelo je postao glavna tema na društvenim mrežama, a njegov pad u očaj zbog intimnog čina sa Anitom izazvao je burne komentare, a čak ni njegova lepša polovina nije mogla da mu pomogne da izađe iz minus faze.

- Svetislav sa Zvezdare je d**pe zato ne može da j**e. Aranđel je sat vremena proveo u wc-u plakajući. Muškarčina nema šta - Da li je zbog zabrinutnosti da mu se sinoć videla p*-a ili što niko više ne uzvraća provokacije, procenite sami - napisala je jedna stranica na svom profilu na kojem se komentarišu dešavanja iz "Elite".

Kako će Anđelo i Anita da prevaziđu ovaj problem ostaje da vidimo, kao i da li će zbog ovoga doći do kraha veze, jer je poznato da je u prethodnim sezoanam Ranković stavljao tačku na ljubavne odnose kad upadne u ovakvu fazu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.