Anđelo je uzeo LOVU, SLEDI POMIRENJE sa Matorom Ranković slučajno SVE RAZOTKRIO - isplivao snimak

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:50

"Anđelo je uzeo LOVU, SLEDI POMIRENJE sa Matorom" Ranković slučajno SVE RAZOTKRIO - isplivao snimak

Video zapalio društvene mreže!

Odnos Anđela Rankovića Anite Stanojlović svima je zapao za oko i mnogi gledaoci ih podržavaju kao par. Anita je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car.

Jovana ni dan-danas ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost, ali čini se da ni nova ljubav Anitu ne čini srećnom.

Na Instagram sranici koja se bavi popularnim rijalitijem je osvanuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najnoviji snimak Anđela i Anite, gde se može primetiti zahlađenje odnosa. Na pomenutom snimku, zadrugarka stavlja žvaku u usta i navlači donji veš, dok on nezainteresovano gleda u stranu. Nakon toga je usledio manji verbalni sukob. Može se zaključiti da su neposredno pre toga bili intimni.

- Problemi u raju. Jadan on na šta je spao - stoji u opisu na stranici.

"Pa ni on nije ništa bolji, izbori su mu katastrofa, bar što smo videli ovde. Znači, ima jak želudac", "Dosadni, ogavni oboje", "Momak je uzeo dobru lovu za sve ovo. Sledi noga u d*pe", "Ona bre jedva čeka da ga se reši, zato i radi ovakve stvari! Devojka je smešna i glupava, samo prati kamere! Nametljiva, glumi ludilo, ne bi me čudilo da se pomiri sa Matorom", "Momak bi bio upravu da je pored njega normalna devojka. A da je devojka normalna, ne bi ovo radila. Isti se pronalaze. On koji skriva pravo stanje tako što će ući u fejk veze sa devojkama, i ona koja je na sve spremna. U suštini su isti. Zli, pokvareni i na sve spremni" - nizali su se komentari.

Srbija Danas/društvene mreže/prenela M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.