Anđelo i Matora u NIKAD SRAMOTNIJEM sukobu - obelodanjene najintimnije stvari Rankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:58

Anđelo i Matora u NIKAD SRAMOTNIJEM sukobu - obelodanjene najintimnije stvari Rankovića

Nemaju nameru da se zaustave.
Ratu između Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore zbog Anite Stanojlović, po svemu sudeći ne nazire se kraj. Njih dvoje su i tokom sinoćnje emisije ušli u sukob, prilikom kojeg je otkriveno par informacija.
Matora je govorila o Anđelu, a onda je Ranković odlučio da je dodatno isprovocira.
- Zbog čega ja Matoroj uskačem u priče, jer neću da joj dozvolim da priča nešto što nije istina, što se tiče Matorinog cilja da Munja nije rekao Matoroj to razumem, ko će da opravda ko je prvi ušao u toalet, sva sreća pa je on bio tu pa se zna da je Matora to uradila ciljano. Druga stvar, kada pričamo o provokacijama, dok sam ja u Odabranima, niko ne obraća pažnju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.