Anđelo VAN SEBE od besa, URNISAO Matoru, pa otkrio da joj sprema HAOS zbog Anite - EVO šta je naumio

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 11:20

Anđelo VAN SEBE od besa, URNISAO Matoru, pa otkrio da joj sprema HAOS zbog Anite - EVO šta je naumio

Žestoko opleo po još uvek zakonitoj supruzi svoje devojke.
Anđelo Ranković, koji se u rijalitiju "Zadruga 1" proslavio kao dečko popularne mlade pevačice Teodore Džehverović, ponovo se nalazi u centru skandala kao aktuelni učesnik ovogodišnje sezone rijalitija "Elita 7" i to zbog svoje veze sa Anitom Stanojlović, koja je još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore.
Naime, nakon kratkog perioda mira, taman kada smo svi pomislili da se bura u ovom ljubavnom trouglu stišala, stigli su novi sukobi sa Matorom, koju je Anđelo optužio da namerno ulazi Aniti u toalet dok se ona tušira. O ovome je Anđelo pričao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u "Šiša baru" sinoć,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.